top of page

Onze Filosofie

Bij Restaurant 't Torentje geloven we in eenvoudige gerechten, maar altijd vers, huisbereid en doordrenkt met liefde. Francisco's persoonlijkheid schittert op het bord, terwijl Liezel's warme en gastvrije benadering van de klanten onze 'trademark' is.

Voor ons draait het niet alleen om het serveren van heerlijke maaltijden, maar ook om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten.

Bij ons kom je niet alleen om te eten, maar ook om comfort te vinden en je welkom te voelen.

Onze Geschiedenis 

Bij Restaurant 't Torentje begon het allemaal 15 jaar geleden, toen Francisco voor het eerst de keuken betrad. Zijn culinaire reis begon in een Engels restaurant in Adinkerke, waar Liezel, onze mede-oprichter, ook werkte. Met haar steun en aanmoediging groeide Francisco snel als kok.

 

Na negen maanden van het bereiden van heerlijke English breakfasts, ging hij verder als hulpkok bij de Edison tearoom in Koksijde, opnieuw dankzij Liezel's connecties.  Zijn passie voor verse producten en huisbereide gerechten bracht hem vervolgens naar restaurant Spelleplekke in Oostduinkerke, waar hij na een jaar chef-kok werd.

 

Zelfs terwijl hij zijn keukenvaardigheden perfectioneerde, volgde Francisco nog drie jaar avondschool om zijn diploma te behalen. Nu is de keuken zijn speeltuin, waar hij zijn creativiteit vrij laat stromen.​

 

Tijdens de uitdagende periode van de pandemie hebben ze niet stilgezeten. Als reactie op de omstandigheden hebben Francisco en Liezel hun eigen gin ontworpen, genaamd "Logos". Deze unieke creatie is nu verkrijgbaar in het restaurant, waardoor gasten kunnen genieten van een authentiek stukje 't Torentje, zelfs buiten de culinaire ervaringen om.

Onze Sfeer

In Restaurant 't Torentje vind je geen perfectie, maar wel een warme en uitnodigende sfeer. Liezel's favoriete quotes sieren de muren, terwijl de sfeerlichtjes van Kerstmis het hele jaar door zorgen voor een gezellige ambiance. Ons interieur ademt ziel en goede vibes, waardoor onze gasten zich meteen thuis voelen.

 

 Hoewel onze oorspronkelijke droom een horecazaak in Koksijde was, bracht het lot ons naar de markt in Veurne, waar we meteen een connectie voelden. Stap voor stap hebben we onze droom waargemaakt, en nu heten we jou van harte welkom bij Restaurant 't Torentje.

 

​Ontdek onze smaken, voel de warmte van onze gastvrijheid, en laat ons je meenemen op een culinaire reis die je niet snel zult vergeten. Bij Restaurant 't Torentje draait het om meer dan alleen eten - het draait om het creëren van onvergetelijke herinneringen.

bottom of page